top of page
Hultseröds trädgårdar-8011_edited.jpg

NÄRODLADE BLOMMOR

i säsong

På gården har även i säsong, som drivs av Britta Levin, sin verksamhet.

Britta är snittblomsodlare och blomsterkreatör. Hon har en bakgrund som biolog, odlar enligt ekologiska principer och brinner för biologisk mångfald och att människor ska komma närmare naturen.

Förutom att odla snittblommor här på gården, där vi även anlägger en hälsoträdgård, ordnar hon workshops, retreats och fixar allt från bröllopsblommor och helgbuketter till begravningskransar. Hon tycker det blir vackrast och mest spännande om det finns med några vilda växter i buketter och arrangemang.

Beställer du blommor eller buketter av Britta kan du hämta dem här på gården enligt överenskommelse. 

Britta är certifierad naturguide enligt Naturturismföretagen. Ett favorittema under en guidning är hälsa och hur vi kan använda naturen för att få den återhämtning som vi så väl behöver. Men hon är också kunnig inom biologi och vilka växter och djur vi ser omkring oss.

Tillsammans anordnar vi aktiviteter med fokus på hälsa, skrivterapi, friskvård, natur och blommor.  Vi vill erbjuda annorlunda, naturnära och exklusiva upplevelser och är öppna för att skräddarsy paket efter just ert behov. Aktuellt utbud hittar du här, samt på skillbreak.com om du söker på i säsong.

 

Mer information om Britta och hennes företag finner du här:

 

fotobyrån-201.jpg

i säsong
Britta Levin
britta@isasong.com
073-772 18 05

isasong-logo_0.5x.png
Hultseröds trädgårdar-8119_edited.jpg
bottom of page