top of page
Hultseröds trädgårdar-8011_edited.jpg

NÄRODLADE BLOMMOR

Hultseröds trädgårdar

På gården har även Hultseröds trädgårdar, som drivs av Britta Levin, sin verksamhet.

Britta är snittblomsodlare och blomsterkreatör. Hon har en bakgrund som biolog, odlar enligt ekologiska principer och brinner för biologisk mångfald och att människor ska komma närmare naturen.

Förutom att odla snittblommor här på gården, där vi även ska anlägga en hälsoträdgård, ordnar hon workshops, retreats och fixar allt från bröllopsblommor och helgbuketter till begravningskransar. Hon tycker det blir vackrast och mest spännande om det finns med några vilda växter i buketter och arrangemang. Det som sätter igång hennes kreativitet är begränsningen av säsongen och vad som finns tillgängligt just den aktuella veckan. Behöver hon fler blommor så köper hon av någon av kollegorna i föreningen Snittblomsodlare i Sverige.

Beställer du blommor eller buketter av Britta kan du hämta dem här på gården enligt överenskommelse. 

Britta är certifierad Naturguide enligt Naturturismföretagen och har jobbat som naturvägledare i bl a Söderåsens nationalpark. Det går bra att anlita henne för att få mer information och kunskap under er naturvistelse. Ett favorittema under en guidning är hälsa och hur vi kan använda naturen för att få den återhämtning som vi så väl behöver. Men hon är också kunnig inom biologi och vilka växter och djur vi ser omkring oss. Under sin tid på Söderåsens nationalpark lärde hon sig en hel del om geologi och historia och det finns mycket spännande att lära sig om exempelvis vulkaner och dinosaurier i våra trakter.

 

Tillsammans anordnar vi aktiviteter med fokus på hälsa, skrivterapi, friskvård, natur och blommor.  Vi vill erbjuda annorlunda, naturnära och exklusiva upplevelser och är öppna för att skräddarsy paket efter just ert behov. Aktuellt utbud hittar du här, samt på skillbreak.com om du söker på Hultseröds trädgårdar.

 

Mer information om Britta och Hultesröds trädgårdar finner du här:

 

fotobyrån-201.jpg

Hultseröds trädgårdar
Britta Levin
hultserodstradgardar@gmail.com
073-772 18 05

bottom of page