top of page
Hultseröds trädgårdar-7569.jpg

PRISER & PAKET

De flesta aktiviteter vi erbjuder har en stark koppling till naturen. Vare sig det handlar om kreativt skapande eller skogsvandring får du en nära kontakt med den trollska miljön här på gården. Vi älskar dessutom att kombinera blommor och grönska med lyxiga smakupplevelser. Därför innehåller samtliga paket lunch eller fika av högsta klass. Paketen kan enkelt anpassas efter önskemål.

April till september 

Workshop Blommor i säsong

2,5 timmar

Vi tar emot er på gården där ni får en kort introduktion till platsen och dagens aktiviteter.  Därefter får ni själva välja era favoriter bland ett överflöd av blommor och blad i olika färger och former som Britta har förberett åt er. Ni får även komplettera med vilt och odlat material som växer här på gården. Efter att ni fått inta en lyxig fika inne i Orangeriet vägleder Britta  er i ert kreativa skapande, vare sig det är en gräskrona, krans eller bukett. Resultatet får ni givetvis ta mer er hem.

 

Pris från 800 kr/person ex moms vid minst 5–15 deltagare. Därefter från

650 kr/person.

Vandring med certifierad naturguide

2,5 timmar

Vi tar emot er på gården där ni får en kort introduktion till platsen och dagens aktiviteter. När ni känner er redo tar vi er med på en vandring i läkande miljö tillsammans med certifierad naturguide. Därefter bjuder vi på en lyxig picknick ute i naturen om vädret tillåter. Annars är vi inne i Orangeriet.

Pris från 1000 kr/person ex moms vid minst 5–15 deltagare, därefter från 850 kr/person.

Natur och skapande

4,5 timmar

Vi tar emot er i Orangeriet där vi bjuder på en god vegetarisk lunch samtidigt som ni får en kort introduktion till platsen och dagens aktiviteter. Sedan tar vi er med på en lugn naturvandring med hälsotema i den läkande miljön runt gården. Därefter serveras kaffe och kaka inne i Orangeriet. När ni känner er redo visar Britta hur ni gör buketter, kransar eller gräskronor med växtmaterial efter säsong. Välj bland ett överflöd av blommor och blad som Britta förberett åt er. Komplettera gärna med vilda växter som ni plockat under er vandring.

Pris från 1200 kr/person ex moms vid minst 7–15 deltagare. Därefter från

1 000 kr/ person.

Oktober till mars

Eld och Natur

2,5 timmar

Vi tar emot er på gården där ni får en kort introduktion till platsen och dagens aktiviteter. När ni känner er redo så tar vi er med på en vandring i läkande miljö tillsammans med certifierad naturguide. Därefter bjuder vi på mat och dryck med guldkant vid en värmande eld.

Pris från 1000 kr/person ex moms vid minst 5–15 deltagare. Därefter från 850 kr/person.

Hultseröds trädgårdar-8628_edited.jpg

KALENDARIUM

Vi har även inplanerade upplevelser, workshops, vandringar och retreats som du kan anmäla dig till.

Mer om dem kan du läsa här;. 

bottom of page