top of page

SRI LANKA

Välkomna till paradiset Ceylon. Här är det 28 grader i vattnet och 30 grader i luften. Påfågeln är helig, grönskan frodig och livsrytmen behagligt lugn. En perfekt plats för återhämtning och avkoppling efter alla bröllopsbestyr. Tillsammans med vår samarbetspartner på Sri Lanka kan vi nu erbjuda ett skräddarsytt bröllopsresepaket där ni kan njuta av en lyxig strandvilla med egen kock och chaufför.

VILLA MARGARETA

Villa Margareta ligger precis vid stranden i Wadduwa, en liten by några mil söder om Colombo. På den stora lummiga tomten finns ytterliga tre villor som delar på trädgård, pool och tennisbana. Den tropiska miljön är magisk och bjuder på ett rikt djur- och naturliv.

Kombinera gärna era dagar på stranden och i poolen med spännande utflykter till Sri Lankas många sevärdheter, t ex djungelsafari, tempel, teplantager, historiska kolonialområden, tusenåriga byar i bergen, färgsprakande marknader mm. Chauffören Rex tar er säkert till och från ert utflyktsmål och kan tipsa om de bästa sevärdheterna för er. Endast bensinkostnaden tillkommer.

Hemma i villan tar Pushba och Citra väl hand om er. Ni bjuds på ytterst vällagad mat med färska ingredienser från lokala producenter, havet utanför och den egna trädgården. Ni betalar endast för ingredienserna.

Närmaste granne är Ayurvedahotellet Siddhalepa, där ni kan boka spabehandlingar och massage.

Under er vistelse har ni hela villan för er själva, även om ni bara disponerar ett av de tre sovrummen.

 

Välkomna till paradiset, Ceylon.

Mer information och fler bilder finner du här:

m

Bröllopsresepaket

 

I paketet ingår:

- fri disponering av Villa Margareta med tre sovrum, tre badrum, kontor, kök och stort vardagsrum

- egen kock som lagar all mat till en kostnad an ingredienserna.

- tennisbana

- swimmingpool 16 m

- strand

- bil Nissan X-trail med egen chaufför till en kostnad av bensinåtgång enbart. Inklusive hämtning och lämning vid flygplatsen.

Pris:

150 Euros/natt för 2 personer i ett sovrum ,

25 Euros per natt för varje extra gäst.

För bokning och frågor; kontakta Olof Haag på info@ceylonretreat.com.

1_LI.jpg
bottom of page