top of page
Hultseröds trädgårdar-8885_edited.jpg

NATURNÄRA UPPLEVELSER MED GULDKANT

Vill ni ha ett annorlunda och inspirerande möte? Långt bort från konferenssalar, lysrör och stela kontor? En spännande utflykt kryddad med god mat och intressanta föredrag i en unik och trollsk miljö? Eller en kreativ workshop i en lummig oas?

Då har ni kommit helt rätt!

vattnet_edited.jpg

WORKSHOPS, KURSER, FÖREDRAG, MÖTEN & EVENT

På Röstånga Mölla kan vi, tillsammans med våra samarbetspartners, sy ihop olika upplevelsepaket utifrån era önskemål och behov. Vad sägs om en guidad naturvandring där ni får uppleva vad som växer och lever i ett vattendrag, följt av en delikat lunch lagad med ingredienser från våra lokala producenter? En dag där ni får lära er binda buketter, gräskronor eller kransar med närodlade blommor i säsong? Ett föredrag om läkeväxter förr och nu? Väsenvandring i skymningen där ni får höra svenska mytomspunna sägner från förr. Om bäckahästen, näcken, älvor, kvarngubben, tomtar och troll? Och därefter grillning med en tvist över öppen eld vid dammen. Eller vill ni kanske själva hålla i en kurs men behöver en passande lokal och miljö att hålla den i?

    Hjärtligt välkomna att ventilera era tankar, idéer och önskemål med oss så ska vi se vad vi kan hitta på!

Priser & Paket

Vi har även färdiga upplevelsepaket för dig som vill ha det enkelt. De kan anpassas så att de passar just ert sällskap, önskemål och behov.

Hultseröds trädgårdar-8861_edited.jpg

KALENDARIUM

Våra inplanerade workshops, vandringar och retreats hittar du här; 

bottom of page