top of page
Hultseröds trädgårdar-8451.jpg
PRISER & PAKET

Våra friskvårdspaket är perfekta som förebyggande företagshälsovård och passar er som vill ha friska och välmående medarbetare, samtidigt som ni får en skön och avkopplande dag tillsammans.

EN FRIDFULL OAS

Miljön på gården är rogivande och man får känslan av att man befinner sig i en egen värld, långt bort från stress och bekymmer. De bokskogsklädda kullarna skyddar och draperar allt i frodig grönska. Vilda och tama djur bjuder på äkta och jordnära upplevelser för alla sinnen. Tillsammans med anpassade aktiviteter och god mat får ni ny energi, och förhoppningsvis några nya verktyg för att hantera stress och överbelastning.

Tider och upplägg i paketen kan varieras efter era önskemål.

Lilla friskvårdspaketet

Ca 2,5 timmar

När ni ankommer, börjar vi med en kort presentation av gården, dess historia, naturen, djuren och vi som jobbar här. Ni kommer ned i varv och slappnar av i den rogivande miljön.

 

När ni känner er redo får ni göra kroppsliga och mentala övningar tillsammans med Klara Karnerud, legitimerad fysioterapeut, i syfte att öka avspänning och kontakt med kroppen och nuet.

 

Efter detta bjuder vi på en lyxig vegetarisk lunch i Orangeriet vid ett vackert dukat bord.

 

Pris från 1 000 kr/person ex moms vid bokning av minst 5 personer. Vid fler än 15 personer, från 800 kr/person ex moms.

OBS!

Det som erbjuds i dessa paket är i friskvårdande syfte, ej behandlande vid fysiska eller psykiska skada/problem.

Stora friskvårdspaketet
Cirka 4,5 timmar

 

När ni ankommer, börjar vi med en kort presentation av gården, dess historia, naturen, djuren och vi som jobbar här. Ni kommer ned i varv och slappnar av i den rogivande miljön.

 

När ni känner er redo får ni göra kroppsliga och mentala övningar tillsammans med Klara Karnerud, legitimerad fysioterapeut, i syfte att öka avspänning och kontakt med kroppen och nuet. Därefter serveras en lyxig vegetarisk lunch i Orangeriet vid ett vackert dukat bord.

 

När ni är mätta och belåtna tar Britta Levin, certifierad naturguide, med er på en lugn naturvandring med hälsotema i omgivningarna runt gården.

 

Pris från 1 500 kr/person ex moms vid bokning av minst 7 personer. Vid fler än 15 personer, pris från 1 200 kr/person ex moms.

Tips!
Använd ditt friskvårdsbidrag

VÅRT TEAM

Britta Levin är blomsterodlare, blomsterkreatör och certifierad naturguide. Hon har en bakgrund som biolog och naturvägledare. Hon har även väglett människor med psykisk ohälsa inom projektet Ibib, Individ och bygd i balans.

Britta driver företaget i säsong som har sin bas här på Röstånga Mölla.

392796195_18374348836067959_8587805080507012189_n.jpg

Klara Karnerud är legitimerad fysioterapeut med inriktning psykisk hälsa. Hon har terapeutisk kompetens i Basal Kroppskännedom (BK) och steg 1 i Kognitiv beteendeterapi (KBT).

 

Hon arbetar på daglig basis parallellt med dessa metoder som grundar sig i samspel och problem i kropp, tanke, känsla och beteende. Hon är vidareutbildad inom autonom reglering, kroppslig behandling vid trauma, idrottsmedicin och akupunktur.

335938096_895891991476431_2197188084980857800_n_edited.jpg

Suzanne Linge bor på gården och är den som sköter det praktiska runt omkring. Hon är även den som har hand om djuren, ser till att kaffet är klart till fikastunden, att grusgångarna är harvade och att miljön känns varm och välkomnande.

 

Hon är från början konstnär men har även arbetat med hästar och med inredning.

bottom of page