top of page
PRISER & PAKET

Hjärtligt välkomna till Röstånga Mölla!

Riddartema, blomsterbonanza, skogsbröllop, bohemiskt... här finns alla möjligheter att förverkliga era drömmar. Tveka därför inte att diskutera era önskemål och visioner med oss. Vi vill att er stora dag ska bli så lyckad som möjligt och kan hjälpa till med det mesta, såsom dukning, blommor, dekor, iordningsställande av vigselplatsen och så vidare. Föredrar ni att göra allting själva så går det givetvis lika bra.

oranegreit 11_edited.jpg

HYRA ORANGERIET

Ni kan hyra Orangeriet under juni, juli och augusti.

Då ingår alltid:
• Servis av udda porslin, bestick och glas samt diverse brickor, uppläggningsfat, skålar och termosar.

• Ljusstakar, lyktor, vaser, kuddar, plädar och ljusslingor.

• Handdukar, toalettpapper och tvål till toaletterna. 
• Serveringskök med ugn, kyl, kaffebryggare mm.
• Permanenta ljusslingor i och utanför lokalen, samt två ljudanläggningar.
• Städning och diskning.
• Möblering av bord och rätt antal stolar efter överenskommelse.
• Stor parkering.
• Vacker utemiljö och trädgård med liten scen och flera cafégrupper.

JUNI, JULI & AUGUSTI

HELGER

Ni har tillgång till lokalen på fredagen från kl 10.00 till kl 22.00 för  dukning, dekorering och övriga förberedelser.
På lördagen från kl. 10.00 till sent för förberedelser och fest.
Och på söndagen från kl. 10.00 till 17.00 för hämtning av presenter, dekorationer, överbliven mat, dryck mm.

Vi har två olika prispaket att välja mellan; Bas och Premium.

 

VARDAGAR

Kontakta oss för offert då det beror på hur många ni är samt hur länge ni vill ha tillgång till lokalen.

BAS

I baspaketet ingår allt enligt listan ovan.

 

Upp till 20 personer: 18 000 kr

 Upp till 40 personer: 20 000 kr

 Upp till 60 personer: 22 000 kr

 

Baspaketet passar er som själva vill ta med eventuella dukar, servetter, ljus och tillbehör.

    PREMIUM

I Premiumpaketet ingår, förutom allt som ingår i baspaketet, även finservis, dukar, servetter, stearinljus, värmeljus, blockljus och marschaller.

 

Upp till 20 personer: 22 000 kr

 Upp till 40 personer: 25 000 kr

 Upp till 60 personer: 28 000 kr

 

Premiumpaketet passar er som vill ha det mesta på plats för att slippa släpa på saker.

TILLÄGG

Blommor, dukning, dekor:

Pris på offert.

Personal: Om ni önskar kan vi ordna med personal som exempelvis serverar, plockar undan, sköter baren osv till en kostnad av 500 kr/timme.

BRA ATT VETA

BRAND- & SÄKERHETSANSVARIG

Vi har som krav att ni utser någon som är brand- och säkerhetsansvarig under festen. Denna person ansvarar för att se till att marshaller, ljus och dylikt används på ett säkert sätt samt att ingen annan risk för brand uppstår. Den som är brandansvarig ska finnas på plats när festen börjar och vara den sista som lämnar lokalen under festkvällen. Ett tips är att be denna person även byta utbrunna ljus, tända marshaller och fylla på vatten vid toaletterna vid behov, då detta kan vara svårt att hinna med annars. Har ni ingen som vill ta på sig detta ansvar kan vi ordna det till en extra kostnad av 500 kr/timme.
 

GLITTER & KONFETTI
Glitter, rosenblad och konfetti är inte önskvärt i lokalen då dessa ting är oerhört svåra att få bort från stolar och golv efteråt. Utomhus får rosblad användas men varken ris, glitter eller konfetti, för djurens säkerhet. Ingen form av fyrverkerier eller smällare är tillåtna.

 

RÖKNING

Rökning får endast ske på de grusade ytorna framför och bakom Orangeriet.

 

MÖBLER & INREDNING

Möblemanget består av ett antal rektangulära bord i olika storlekar, målade trästolar samt två soffgrupper. Det finns tyvärr inte möjlighet att använda inhyrda runda bord eller andra möbler, då vi inte har tillräckligt med utrymme att förvara alla de möbler som redan finns i lokalen på ett bra sätt.  Stilen är bohemisk och lantligt rustik. Med  kuddar, plädar och annan dekor som ni får tillgång till, kan ni dra stilen åt olika håll. Det går bra att flytta runt den lösa inredningen, men inte det som vi har spikat eller skruvat fast.

 

SERVERINGSKÖKET

Köket är endast avsett för catering, så ingen form av matlagning får ske inomhus, då lokalerna inte är godkända för det.

 

TOALETTER

Vi har för närvarande två miljövänliga komposttoaletter till förfogande. Troligtvis landets finaste gröna toaletter om vi får säga det själva. De är stora, fräscha, helt lukfria och man kan tvätta händerna med tvål och vatten. Vattnet finns i en behållare ovanför handfatet och den måste fyllas på med jämna mellanrum. Två påfyllningar i varje toalett under en kväll med 60 gäster brukar räcka.

 

STÄDNING

Städning och diskning efter festen ingår i hyran. Ni måste dock själva ombesörja undanplockning under kvällen för er egen trevnad skull.

DJUR

På gården har vi en hel del djur. De flesta av dem går lösa och kan röra sig fritt på Möllans ytor. Detta kan vara bra att informera era gäster om, med tanke på eventuella allergier eller rädslor. Vi upplever att de tillför mycket till evenemanget då de har en förmåga att mjuka upp stela situationer och skapar spontana samtalsämnen. Vi vill dock att ni behandlar både de vilda och de tama djuren hänsynsfullt och låter dem vara ifred när de så önskar. Tveka inte att fråga oss om det är något ni undrar över. Vi berättar så gärna om alla som lever här, både med och utan päls.

bottom of page