top of page
20230805_153357_edited_edited.jpg
FRISKVÅRD & HÄLSA
Miljön här på Röstånga Mölla bjuder in till avkoppling. Det porlande vattnet, bokskogen och djurlivet är en lisa för själen, vare sig du bara vill slå dig ned och njuta, vandra i naturen eller delta i en kreativ aktivitet.
20230724_193707_edited.jpg
DEN LÄKANDE NATUREN

Naturen har en läkande effekt på oss människor. Att bara få vara, att få kontakt med alla våra sinnen och leva i nuet gör oss lugnare och mer harmoniska. 

Vi erbjuder flera olika aktiviteter för dig som vill varva ned och återfå kontakten med skog, vatten, djur och växter. Vandra i den lummiga miljö runt gården. Pyssla i trädgården. Klappa katterna. Skapa något vackert med växtmaterial. Delta i övningar i basal kroppskännedom. Eller gör ingenting alls. Lämna den stressiga vardagen några timmar och låt oss få ta hand om dig en stund. 

Hultseröds trädgårdar-8439_edited_edited
HÄLSOTRÄDGÅRDEN

Under våren 2024 anlägger vi en hälsoträdgård. Den kommer påminna lite om en klosterträdgård med vitkalkade murar och en porlande fontän i mitten. Här ska även Britta, i säsong, odla sina snittblommor.

I hälsoträdgården ska du som exempelvis lider av stressrelaterad sjukdom kunna finna lugn och ro samtidigt som du i din egen takt kan hitta tillbaka till livsglädjen, arbetet och familjelivet.

bottom of page