top of page

AKTUELLT
 

Nyfiken på vad som är på gång? Här ser du vilka aktiviteter som är inplanerade samt kan ta del av våra specialerbjudanden.

336059409_754996892861708_6718280873817752348_n.jpg

Varmt välkomna till Röstånga Mölla fredagkvällen den 2 juni. Då blir det workshop i bukettbinderi och provsmakning av både ost och vin
Vi håller till i det rymliga Orangeriet. Ni binder varsin bukett med närodlade ljuvliga blommor och får hjälp, inspiration och tips och tricks av Britta Levin från Hultseröds Trädgårdar. Med er hem har ni sedan er egen lyxbukett till helgen.

Under kvällen håller sommelier Bianca från Reko Deli i en ost- och vinprovning där ni garanterat kommer väcka smaklökarna till liv ordentligt. Det blir härligt och gott! Förutom goda ostar och tillbehör så bjuder vi på god matig smörgås och alkoholfri dryck. Viner till provningen tillkommer till självkostnadspris.
Perfekt Mors dags- present!! Eller present till vem som helst inklusive dig själv.


 

IMG_8593.jpeg

Välkommen på fågelguidning den 4 juni!

Jag, Sussie, och Britta från Hultseröds trädgårdar tar emot er på gården kl 9.00. Sen tar experten Staffan Åkeby, som bl a varit ordförande i Skånska ornitologiska föreningen, med er på en guidad tur.

Ni går på stigar i varierande terräng runt den gamla kvarndammen och får veta hur man känner igen några av våra vanligaste, och förhoppningsvis även några ovanliga, fåglar. Ni får även veta lite om hur de lever och vad man kan göra för att underlätta för dem att finna mat och boplatser.

Guidningen tar mellan 2 och 2 1/2 timme och det kommer att finnas tid för frågor. Ta med oömma kläder och gärna egen kikare om du har.

Efter guidningen bjuder vi på lyxiga smörgåsar, dryck, kaffe och kaka i Orangeriet.

Passa på att njuta av den lummiga och sagolika miljön. Finn ro bland porlande bäckar och bokskogsklädda kullar samtidigt som ni får en inblick i hur många av våra fåglar låter, lever och ser ut. Staffan är en väldigt kunnig och engagerad fågelexpert och vi är så glada att han kommer hit till gården och delar med sig av sin kunskap.

Datum & tid: 4 juni kl 9-11.30, 12.00

Pris: 200 kr per person inklusive lyxigt fika. Ni betalar på plats och vi föredrar Swish.

Boka senast 1 juni. Meddela ev allergier med tanke på det ätbara.

 

 

OBS! Vid mycket regn ställer vi in guidningen.

Hjärtligt välkomna!

Missade du nånting roligt?

Misströsta inte, det kommer fler tillfällen. Nedan finner du några exempel på aktiviteter vi haft. Vissa av dem kommer igen, så håll utkik!

332884895_525357613073505_993741077863099263_n.jpg

Välkommen på en kreativ kväll!

I Röstånga Möllas rymliga Orangeriet serverar vi snittar, bubbel och snacks visar hur du gör en helgbukett med lyxiga närodlade tulpaner. Buketten får du såklart med dig hem. Du får vägledning och tips om både komposition och teknik av Britta Levin på Hultseröds trädgårdar. Vi kommer låta växtmaterialet leda oss och skapa fritt utan prestationskrav.

Kom och mingla och njut av naturen, ljuvliga blommor och skapande i en sagolik miljö.

Vi bjuder på snittar, snacks och alkoholfritt bubbel innan workshopen och du är också välkommen att stanna kvar en stund efteråt. Det går bra att ta med egen dryck.

Hoppas vi ses!

Sussie och Britta

Röstånga Mölla 930

26868 Röstånga

Sweden

+46 70 544 50 44

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page